Kissatalot — Kissatalot ja kissojen löytöeläinkodit

Oletko myös koirien ystävä? Jos olet, vilkaisehan tänne.

Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry

Kadonneista ja löytyneistä kissoista toivotaan ilmoitettavan kunnallisiin löytöeläinpaikkoihin. Kissojen Katastrofiyhdistykseltä voi saada neuvoja kissan etsitään, kuten myös Pirkanmaan alueella voidaan lainata kissanloukkuja.

Kissatalolle annetut mielipiteet:

Haluatko esimerkiksi jakaa vaikutelmiasi tai kokemuksiasi Kissojen katastrofiyhdistyksestä?

Kissojen katastrofiyhdistys KKY ry kommentoi 25.04.2011

Kissojen sijoituksista vastaavat Anneli Repo, Noora Kanniainen, Eija Kattainen (sos.tapaukset) ja Terttu Kanervo. Pirjo Peltoniemi ei kuulu yhdistykseemme.

Totuus kommentoi 02.06.2011

Mikäs kissatalo Kissojen Katastrofiyhdistyksellä muka on? Eihän siitä enää suostuta ko. yhdistyksessä puhumaankaan, vaikka siihen onkin paljon ihmiset lahjoittaneet rahaa. Puheenjohtaja Terttu Kanervo vastustaa kissataloa täysin.

Pirjo Peltoniemi kommentoi 15.06.2011

Uusi hädänalaisten kissojen yhdistys on perustettu toukokuussa ja nimeksi tuli Kissojen suojelu, eli Kisu. Kisu pyrkii ottamaan KAIKKI hädänalaisimmat kissat talteen ja etsimään niille uuden pysyvän kodin. Kisu pyrkii myös etsimään kissoille karanteenitilaa lähiympäristöstä jotta useampi kissa voitaisi ottaa pois ulkoa nälästä ja kylmästä.

Kirsi Hauta-aho kommentoi 20.06.2011

PIRKANMAALLE ON NYT PERUSTETTU UUSI HÄDÄNALAISTEN KISSOJEN OMA YHDITYS, NIMELTÄÄN KISSOJEN SUOJELU KISU. Käy Kisun eli Kissojen suojelu yhdistyksen komeilla kotisivuilla. Liity vaikka jäseneksi: www.kissojensuojelu.fi Löydymme myös facebookista nimellä: Kissojen suojelu Kisu – Käy tykkäämässä! Kerrothan kavereillekkin Pirkanmaalla toimivasta uudesta hädänalaisten kissojen omasta yhdistyksestä Kissojen suojelu Kisusta, kiitos!

Tarkennusta KKY/KISU kommentoi 26.08.2011

KKY ottaa nykyisin huostaan vain helpot kissatapaukset eli löytöeläintalojen ylijäämäkissat ja sosiaalitapaukset.

Kissojen suojelu KISU huolehtii puolestaan ns. katastrofikissoista eli tukekaa KISUA.

Eija kommentoi 06.09.2013

En suosittele KKY:tä, raha tärkeämpää kuin kissat, resursseja olisi auttaa paljon enemmän!

Pettynyt kommentoi 09.03.2017

En voi suositella myöskään KKY:tä. Viestiin ei viitsitä edes vastata useasta asiallisesta viestistä huolimatta ja sitten ilmoituksen kissa onkin saanut jo kodin. Tällävälin olisi ollut mahdollista antaa useammalle hätää tarvitsevalle kissalle uutta kotia kun odottaa vastausta.

Kommentoitaessa julkaisua Kissojen Katastrofiyhdistys KKY ry sekä Nimi, Sähköpostiosoite että Viesti ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kissatalot.info ©
Kissatalot.info-hakemisto ei voi taata tietojen oikeellisuutta. Jos huomaat kissatalon tietojen puuttuvan, tai olevan virheellisiä, lähetä toki palautetta. Tutustu myös suositeltuihin linkkeihin.